Algemene informatie
Adres
Aanvraagformulier
Model convenant
Ouderschapsplan
Tarieven
Voorwaarden
Contact
Links
Nieuws
Werkwijze
Contactformulier
Telefoonadvies

Scheiden

Scheiden met persoonlijke begeleiding tegen zeer voordelige tarieven. Dat kunt u bij Van den Hoek. Wij zijn gespecialiseerd in scheiden in overleg tegen een vast tarief. Bij ons vindt u de laagste tarieven van Nederland waarvoor een echtscheidingsprocedure kan worden gerealiseerd en tevens proberen wij het zo flexibel mogelijk scheiden voor u zo goed mogelijk te realiseren.

Bij een scheiding ontstaat een steeds grotere behoefte om in goed overleg uit elkaar te gaan en het liefst zonder de tussenkomst van een rechter. Van den Hoek probeert u bij het scheiden zoveel mogelijk te ondersteunen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van gedegen advies en proberen wij de kosten van de procedure om te scheiden zo laag mogelijk te houden.

U heeft bij ons ook de mogelijkheid het scheiden op locatie af te wikkelen bijvoorbeeld bij u thuis of middels de geavanceerde communicatiemogelijkheden. Zo kunt u een situatie creŽren om te scheiden waarin u zich prettig voelt en het beste tot nader overleg kunt komen.

Op onze website kunt u online een aanvraagformulier invullen voor een verzoek tot scheiden. Voor verdere vragen over de procedure kunt u ons online contactformulier invullen.

Kijk ook eens op:
Alimentatie berekening
Bemiddeling echtscheiding
Echtscheiding
Echtscheiding aanvragen
Echtscheidingsadvocaat
Echtscheidingsconvenant
Echtscheidingsprocedure
Kosten echtscheiding
Samen scheiden
Scheiden

VAN DEN HOEK | jfjvandenhoek@planet.nl