Algemene informatie
Adres
Aanvraagformulier
Model convenant
Ouderschapsplan
Tarieven
Voorwaarden
Contact
Links
Nieuws
Werkwijze
Contactformulier
Telefoonadvies

Echtscheidingsprocedure

Wilt u een echtscheidingsprocedure starten het liefst zonder tussenkomst van de rechter? Dan bent u bij Van den Hoek aan het goede adres. Van den Hoek houdt zich al jaren bezig met onder meer familierecht en is breed inzetbaar als echtscheidingsadvocaat voor een echtscheidingsprocedure. Wij nemen de juridische zorgen rondom een echtscheidingsprocedure voor u uit handen en proberen ervoor te zorgen dat de behoefte om zo goed mogelijk uit elkaar te gaan zo goed mogelijk wordt vervuld.

Bij Van den Hoek vindt u het laagste tarief van Nederland waarvoor een echtscheidingsprocedure kan worden gerealiseerd. Al vanaf 595 euro ALL- IN inclusief BTW en griffierecht kunt u bij ons terecht. Daarbij bieden wij vele mogelijkheden op maat geheel aangepast aan uw situatie. Daarbij staat persoonlijke begeleiding tegen een vast tarief centraal. Door onze ervaring kunnen de kosten van een echtscheidingsprocedure hoe dan ook laag gehouden worden. Van den Hoek biedt tevens de mogelijkheid de echtscheidingsprocedure op locatie of met geavanceerde communicatiemogelijkheden af te wikkelen. Zo kan een echtscheiding ook op afstand worden afgerond.

Op onze website kunt u terecht voor een aanvraagformulier voor de inzet van onze echtscheidingsadvocaat. Tevens kunt u een echtscheidingsconvenant of ouderschapsplan omtrent de echtscheidingsprocedure bij ons aanvragen.

Kijk ook eens op:
Alimentatie berekening
Bemiddeling echtscheiding
Echtscheiding
Echtscheiding aanvragen
Echtscheidingsadvocaat
Echtscheidingsconvenant
Echtscheidingsprocedure
Kosten echtscheiding
Samen scheiden
Scheiden

VAN DEN HOEK | jfjvandenhoek@planet.nl