Algemene informatie
Adres
Aanvraagformulier
Model convenant
Ouderschapsplan
Tarieven
Voorwaarden
Contact
Links
Nieuws
Werkwijze
Contactformulier
Telefoonadvies

Echtscheiding aanvragen

Een echtscheiding aanvragen tegen de voordeligste tarieven van Nederland? Dat kan bij Van den Hoek echtscheidingsadvocaat. Van den Hoek is inzetbaar voor talloze echtscheidingsprocedures op maat. Een echtscheiding aanvragen kunt u eenvoudig doen middels onze website en met persoonlijke begeleiding van onze echtscheidingsadvocaat. Daarbij bent u verzekerd van een vast tarief. Zo kunt u bij ons al vanaf 595 euro ALL- IN inclusief BTW en griffierecht terecht.

Scheidende partners hebben in veel gevallen de behoefte zo goed mogelijk uit elkaar te gaan zonder tussenkomst van de rechter. Van den Hoek begrijpt die wens en zal bij een echtscheiding aanvragen rekening houden met uw persoonlijke wensen en belangen.
Daarbij heeft u bij ons ook de mogelijkheid een echtscheiding op locatie af te wikkelen of middels de geavanceerde communicatiemogelijkheden.

Op onze website kunt u een echtscheiding aanvragen eenvoudig regelen door ons aanvraagformulier in te vullen. Na enige administratieve afhandeling zal er contact met u worden opgenomen voor een afspraak en zal er een echtscheidingsverzoekschrift om de echtscheiding aan te vragen officieel getekend kunnen worden. Voor verdere vragen over een echtscheiding aanvragen op maat aanvragen kunt u persoonlijk contact opnemen met tel. 0181-326199.

Kijk ook eens op:
Alimentatie berekening
Bemiddeling echtscheiding
Echtscheiding
Echtscheiding aanvragen
Echtscheidingsadvocaat
Echtscheidingsconvenant
Echtscheidingsprocedure
Kosten echtscheiding
Samen scheiden
Scheiden

VAN DEN HOEK | jfjvandenhoek@planet.nl