Algemene informatie
Adres
Aanvraagformulier
Model convenant
Ouderschapsplan
Tarieven
Voorwaarden
Contact
Links
Nieuws
Werkwijze
Contactformulier
Telefoonadvies

Bemiddeling echtscheiding

U bent op zoek naar iemand die de bemiddeling wil doen bij Uw echtscheiding. Bij Van den Hoek bent U aan het juiste adres. Wij zijn al vele jaren gespecialiseerd in bemiddeling bij echtscheiding, waardoor wij U goed kunnen begeleiden en adviseren. Zo kunnen wij onze bemiddeling inzetten bij een echtscheiding door ondersteuning te bieden bij het maken van goede afspraken over de omgangsregeling, alimentatie, verdeling inboedel enzovoort.

Ook wanneer U daar onderling helemaal uit bent, kunnen wij U helpen door onze bemiddeling bij Uw echtscheiding toe te passen bij het opstellen en indienen van een echtscheidingsverzoek of het opstellen van een concreet echtscheidingsconvenant of het maken van een alimentatieberekening.

Wij werken met zeer lage standaard tarieven, zodat U van tevoren weet wat U kwijt bent wanneer U ons inschakelt. Voor onze standaardtarieven kunt U terecht onder de link tarieven, alwaar U een overzicht kunt vinden.

Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak of voor verdere informatie of vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met U op.

Wij vertrouwen erop U te mogen helpen bij de bemiddeling van Uw echtscheiding.

Kijk ook eens op:
Alimentatie berekening
Bemiddeling echtscheiding
Echtscheiding
Echtscheiding aanvragen
Echtscheidingsadvocaat
Echtscheidingsconvenant
Echtscheidingsprocedure
Kosten echtscheiding
Samen scheiden
Scheiden

VAN DEN HOEK | jfjvandenhoek@planet.nl